Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van Video van Sint. We houden het graag kort en duidelijk, dat is voor iedereen prettig :-)


1. Contact

Wij zijn Video van Sint! We staan ingeschreven met de naam De Video van Sint B.V., KVK nummer 67136532 en zijn gevestigd in Woudenberg op Stationsweg West 2 met postcode 3931 ES. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de Live Chat of Facebook. nummer 67136532, BTW nummer NL856845449B01 en zijn gevestigd in Woudenberg op Stationsweg West 2 met postcode 3931 ES. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de Live Chat of Facebook.


Live Chat
Facebook

2. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je bij ons iets bestelt. Na het bestellen krijg je daarvan een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat het door jou bestelde product is bezorgd en/of kan worden gedownload.


3. Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en voor hoeveel je iets kunt kopen. We maken de video pas nadat je hebt betaald.

De verzendkosten zitten niet verwerkt in de prijzen en worden los berekend. Voor de verzending van een DVD via PostNL is dat € 3,95, of € 4,95 als je verzekerd wilt laten verzenden. Bij de Download rekenen we € 0,95 servicekosten om ervoor te zorgen dat je de video onbeperkt kunt afspelen en deze een half jaar beschikbaar blijft op onze servers.


4. Levertijd

De Download kan binnen 1 uur worden bekeken en gedownload. De DVD zal binnen 48 uur worden verzonden met PostNL, waarbij de levertijd van PostNL meestal één werkdag is. Bestel je voor 15.00u dan verzenden we binnen 24 uur.

We doen altijd ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk in orde te maken, maar soms kan het iets langer duren voordat je je bestelling krijgt.


5. Betaling en retourrecht

Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal, Bancontact of Creditcard.


Incassorecht

Mocht je het niet eens zijn met een afschrijving van je rekening, neem dan contact met ons op. Als het inderdaad om een fout gaat dan zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugbetalen.


6. Herroeping en retourneren

Omdat we de videoboodschap speciaal voor jou op maat maken is herroeping of retourneren niet mogelijk, maar mocht er iets mis zijn met je video dan zullen we je altijd helpen!


7. Klachten

Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend, want goede service staat bij ons altijd op nummer één. Laat het ons daarom snel weten en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je snel helpen. We doen onze uiterste best om dezelfde dag nog te reageren en via de Live Chat (vaak al binnen 10 minuten).


8. Intellectueel Eigendom

Alle ontwerpen die je op onze website en producten ziet zijn beschermd met auteurs- en merkenrecht en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

Wil je toch iets gebruiken? We hebben speciaal promotiemateriaal voor het geval je iets nodig hebt voor bijvoorbeeld een blog of persbericht. Stuur ons gerust een berichtje via de Live Chat.


9. Foto Upload

Tijdens het samenstellen van jouw videoboodschap kun je ook foto’s uploaden. Deze zullen door ons in een veilige omgeving worden opgeslagen. We hebben het recht om foto’s te weigeren of te verwijderen.


10. Wedstrijd

Iedereen die dit jaar heeft besteld kan na 5 december meedoen met onze jaarlijkse wedstrijd met prachtige prijzen. Die doe je door een mooie foto of video in te sturen van het moment dat jullie samen naar de videoboodschap hebben gekeken. Inzenden kan t/m 15 december 2024 en een week later worden de winnaars via mail bekend gemaakt.

Je geeft ons automatisch toestemming om jouw inzending te mogen laten zien op onze website of een ander kanaal, zodat we aan andere mensen kunnen laten zien hoe leuk een Video van Sint is :) Wil je dat liever niet? Geen probleem, laat het ons dan weten via de Live Chat.


11. Enquête

Na het Sinterklaasfeest zullen we je een enquête sturen. We hopen natuurlijk dat je deze invult, want we zoeken altijd naar verbeteringen en dit helpt ons enorm. Je kunt zelf aangeven of we jouw reactie mogen plaatsen op onze website en achteraf kun je ons altijd vragen om deze te verwijderen.


12. Privacy en bescherming data

We vinden het ontzettend belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw data en zullen daarom ook alleen de informatie vragen die nodig is. Meer informatie hierover lees je in ons Privacy- en Cookiebeleid.


Binnen 1 uur te downloaden

Snelle klantenservice

100% Garantie

Veilig betalen

Klantenservice

  • Contact
  • Veelgestelde vragen
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy & Cookies
  • Zakelijke Cadeaubon

Reviews

Benieuwd hoe anderen
reageren op video's van de Sint?

Lees verder

Facebook

Like of volg ons via Facebook en doe mee aan leuke acties en prijsvragen!

Video van Sint

Video van Sint © 2008 - 2024, Alle rechten voorbehouden