Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.432)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"De kinderen (en stiekem ook de volwassenen) vonden het fantastisch. Ze zaten met grote ogen naar de tv te kijken en waren verbaasd dat Sinterklaas toch al die dingetjes wel van hun wist"

Marijke

"Mijn neefjes vonden de video super! De verhaaltjes die Sint vertelde over onze honden vielen ook erg goed. Het was een gok, maar de verhaaltjes die ik had uitgekozen voor onze viervoeters paste perfect."

Ivonne

"Hardstikke leuk! Wij hadden een dvd alleen voor volwassenen dus ik kan me goed voorstellen hoe nog veel leuker het is met kleine kinderen. We hebben enorm gelachen"

daphne

"De dvd was wederom een groot succes. Ook voor de oudere kinderen was het een verrassing zichzelf te zien op de foto in het grote boek. De naam Giosua was even lastig voor de Sint, maar is prima uitgesproken. Mogelijk in de toekomst nogmaals. We zullen het zeker aanbevelen bij anderen. Op deze manier is het Sintbezoek een stuk 'veiliger' en heel bijzonder. Vriendelijke groet, Annemarie Snel"

Annemarie Snel

"Het was geweldig! De kinderen en volwassenen hebben met volle teugen ervan genoten. Dank jullie wel het kan niet beter en zijn er zeker volgend jaar weer bij. Groetjes van ons allemaal"

Natascha en sebastiaan

"ontzettend spannend en heel confronterend! Hoe kan sinterklaas.... ziet hij mij en mijn duim???? hoe weet hij dat allemaal??? het was een feest om naar te kijken!"

karina konings

"It was a very nice surprice for the kids! We all like it a lot and....we gonna order again next year! It is a GREAT idea!"

Teodora

"Helemaal geslaagd hij was eerst verbaast maar vond het daarna top . hij moest h'm een paar keer kijken op z'n gemak. Ik vond dat het er professioneel uitzag . ik zal volgend jaar meer mensen er over vertellen."

pieter marks