Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.440)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"Leuk en orgineel"

Joyce

"Ontzettend leuk! Ze zaten gekluisterd voor de buis."

Anne Maartje

"Een absolute aanrader, filmpje wordt zelfs na Sinterklaas nog dagelijks bekeken. "

Annemarie de Munnik

"Kinderen (en volwassenen) vonden het geweldig. Hadden het idee dat ze live toegesproken werden en gingen er helemaal in op. "

Danny

"Enorm verrast en blij dat de Sint hun zo persoonlijk heeft toegesproken en leuk avontuurlijk verhaal"

leon kornman

"Het was weer een heel spannend verhaal. Wat heel leuk was dat de sint voor de verschillende kinderen een verschillend praatje had ook al hadden we voor beiden een zelfde hobby ingevuld. Sint gaf serieus raad en die wordt nu nog steeds geoefend en toegepast. Mooi om te zien."

Ada

"De kinderen hebben weer met open mond en een mengeling van verbazing, ongeloof en schitterende oogjes gekeken. De persoonlijke elementen zoals de foto's maken de video zo leuk! Verder maakte de opvoedtip veel indruk nu het een keer niet wij ouders maar de Sint was die het zei. Wat de ouders goed vonden was dat jullie het verhaaltje dat de Sint bij elk punt zoals hobby, compliment etc. iets hebben uitgebreid en zo goed in kindertaal beschreven hebben. Ga zo door, echt top!!"

Marieke

"Vonden het leuk net als vorig jaar. "

Reinier