Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.432)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"Heel erg leuk"

Meulendijk

"Wij en in het bijzonder onze kleindochter was zeer onder de indruk , dus geweldig."

Ruud Steiginga

"Helemaal top. De kinderen vonden het een hele eer en beaamde alles wat de Sint te vertellen had. Volgend jaar mag hij weer een boodschap inspreken!"

Fam. Hendriksen

"Voor het team van video van sint. Ook dit jaar was het weer een grandioos succes. Ze moesten hard lachen om de gekke prof met zijn niet scheurbaar papier. En natuurlijk weer verbaasde gezichten dat sinterklaas toch echt alles weet!!!!! De kinderen stonden helemaal op scherp bij de achterdeur voor de kado's ,want vorig jaar stonden ze in de schuur en op het moment dat ze hoorden dat ze in de gang stonden was het een sprint van wie is het eerst in de gang GEWELDIG. Super bedankt voor weer een onvergetelijke sinterklaas en een goede service. groeten melanie"

melanie modderman

"Het was weer een succes! Weer blije en verbaasde gezichten!"

Joyce Driessen

"de kinderen vonden het super . Anna 3 jaar was aangenaam verbaasd toen ze haar naam in het boek zag. We vonden het top en doen dit volgend jaar zeker terug. mvg"

marijke broeder

"Super, de kinderen begrepen er niets van, ook de kinderen die niet meer geloofden waren verrast"

Lucille

"Ze vonden het erg leuk en waren heel verbaast dat Sint zoveel van hun weet top pakjes middag was het voor ze dank je wel !"

Bianca Voorend