Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.432)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"Ze vonden het geweldig !!!!! en wij ook."

lean Mierop

"Mijn gezin heeft super genoten van de dvd en het snoetje van onze prins. De verrassing dat onze namen echt genoemd werden en dat Sinterklaas veel van ons wist was ^unbelievabel^ voor die kleine. Super geslaagd kado !!"

Maureen

"het was geweeeeldig. het sloeg in als een bom. Hoe kon sinterklaas dat allemaal weten van mij, dacht onze dochter. toen dat de sint zei dat de pakjes bij de voordeur stonden raasde ze naar buiten. dus het laatste stuk heeft ze niet meer gezien tot 's avonds toen ze hem weer wou zien. prachtig gewoon, volgend jaar terug opnieuw!"

smets heidi

"We hebben de dvd eerst zelf bekeken en zelfs wij vonden het erg leuk en spannend! De volgende dag was het een genot om te zien hoe onze twee kinderen helemaal opgingen in het verhaal! Zeker toen ze zelf werden aangesproken door de Sint via de televisie! Echt geweldig! Wel jammer, dat ik me nog druk moest maken of de dvd wel op tijd binnen was, want ik had 'm dinsdag besteld en pas zaterdagmiddag in huis! Dat was dus nog op het nippertje! Verder was het zeer zeker de moeite waard om te doen!"

Nathalie Zimmerman

"Mijn zoon en schoondochter en kleinzoon vonden het geweldig mooi en verrasent"

Martha Portier

"Geweldig! 6 kinderen waarvan de oudste 13 jaar is. Slechts 1 echt gelovige. En toch vond iedereen het leuk. Een mooie start van de avond."

Nancy Hermsen

"Onze kleinkinderen vonden het fantastisch dat ze met naam en toenaam werden genoemd in de film. Ze hebben er erg van genoten. Wij zelf vonden het ook heel leuk in elkaar gezet. We zouden bijna weer in Sinterklaas gaan geloven."

K. Verhage

"Het was erg leuk, de kinderen keken hun ogen uit!!"

Karen