Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.432)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"Anne-Lien (6 jaar) vond het schitterend. Ik had wel wat schrik dat ze vragen zou stellen bij de stem en het Nederlands taalgebruik wat toch lichtjes verschillend is voor het Vlaams. Maar ze krijgt er niet genoeg van. Iedereen die langskomt moet het gezien hebben. Ook mijn grotere kinderen (20 en 21) vonden het wel grappig."

Janssens Ingrid

"De kinderen vonden het heel erg leuk,keken heel verbaasd toen ze hun nam hoorde en knikte met alles mee om te bevestigen"

esmeralda

"Echt super leuk !!! De kids hun monden vielen open van verbazing. Echt een aanrader. En hele fijne klantenservice . Perfect behandeld. Bedankt"

van staalduinen

"Wij vonden het een groot succes. Ik moet nog altijd lachen als ik denk hoe de kinderen hun mond letterlijk openviel van verbazing toen de sint hun namen voorlas uit het grote boek! De dvd is hier al vaak bekeken geweest!"

Mertens Els

"Helemaal geweldig!!!!!!"

Annet de boer

"Het was een verrassing voor 4 volwassen kinderen . En we hebben genoten. Het was echt hartstikke leuk en we hebben zelfs hardop meegezongen, hahahaha . Bedankt voor de leuke avond ."

Lenie Jonas

"Helemaal te gek vonden ze het. Vorig jaar ook gedaan, maar nu weer met een foto erbij was helemaal leuk. Ze vonden het prachtig om zichzelf in het grote boek te zien. Het verhaal eromheen met de zwarte Pieten was ook weer geweldig leuk. Had de video ook voor een ander familielid gemaakt en ook zij waren helemaal verrukt van. Zij konden dit nog niet en vonden het zoooooo leuk. Ook dat de Sint dan zegt waar de pakjes staan vonden ze allemaal te gek. Ook de volwassenen hebben weer heerlijk zitten lachen om het verhaal. Dus gewoon fantastisch....."

Mary lagarde

"De kinderen waren erg onder de indruk van de persoonlijke boodschap. Het was een hele leuke manier om de Sint toch een persoonlijk woordje te laten spreken, zonder dat er een echte Sint langs komt. Het was een zeer geslaagde pakjes avond."

Bianca Jongen