Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Reviews (6.432)

Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015 Created by potrace 1.12, written by Peter Selinger 2001-2015

Wat vinden andere klanten van Video van Sint?

"elk jaar weer spannend"

jantina

"In een woord SUPER! De kinderen waren helemaal onder de indruk!"

Mariska Knipping

"Onze oudste dochter was erg ziek die dag, maar toen ze Sinterklaas zag op de dvd en ook nog eens haar naam noemen, was ze alweer wat opgeknapt. Het was echt heel leuk om te zien. De kinderen hebben genoten en dat is het toch het belangrijkste!"

Fam Aalders

"Erg leuk gedaan."

Ilse Dankers

"Leuk"

Monique Stek

"Persoonlijk videobericht van de Sint is goed bevallen, zowel de bestelling, het track & trace alsook de hele afhandeling ervan. De kleinkinderen hebben met grote verbazing gekeken naar hun persoonlijke boodschap van de Sint. De hele opzet was erg leuk gedaan...chapeau!!"

Y.Mennens Holsgens

"Wat zaten mijn zoontjes ademloos te kijken naar het mooie bericht van sinterklaas. De film zat erg goed in elkaar met als hoogte punt natuurlijk de persoonlijk toegesproken teksten van sinterklaas aan mijn zoonen. Echt een aanrader!!"

Judith Holterman - Van Sante

"Het was super leuk om de gezichten van de kinderen te zien terwijl ze werden toegesproken door Sinterklaas."

H. Verhoeven